Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkala | Probitas Oy

Rivitalo | 4h, k, s

Ratsutilanaukio 5, Klaukkala, Nurmijärvi

Hinta

269 000 €

Koko

97,5 m²

Vuosi

2007

Suositulla Klaukkalan Ratsutilan alueella ihastuttava v. 2008 valmistunut rivitalokoti. Koti on kahdessa tasossa. Alakerran on olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat valoisan ja toimivan kokonaisuuden. Saunaosasto ja kolme makuuhuonetta sijaitsevat yläkerrassa omassa rauhassaan. Isoimmasta makuuhuoneessa on ranskalainen parveke. Olohuoneesta on käynti terassille ja omalle pihalle. Kauppaan kuuluu viilentävä ilmalämpöpumppu. Taloyhtiö liitetty kaukolämpöön. Mitään isompia remontteja ei ole suunnitteilla! Asuntoon kuuluu kaksi autopaikkaa. Toinen on sähköautonlatauspaikka asunnon edessä ja toinen on oma autohallipaikka asunnon läheisyydessä. Loistosijainti Klaukkalan keskustassa, Viirinlaakson palveluiden äärellä. Aivan kodin välittömässä läheisyydessä on mm. Tokmanni, Citymarket, linja-autoasema sekä paljon muita palveluita!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1359906
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
97,5 m²
Kokonaispinta-ala
97,5 m²
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2007
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

269 000,00 €

Velaton hinta

269 000,00 €

Neliöhinta

2 758,97 €/m²

Vastike

Hoitovastike

341,25 € / kk

Erityisvastike

68,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

409,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

28,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Sähkökustannukset kulutuksen mukaan. Autopaikka sähköpistokkeella 10 €/kk, autohallipaikka 28 €/kk. Osakas on velvollinen maksamaan autopaikoista käyttökorvausta riippumatta siitä, käyttääkö hän huoneistoonsa kuuluvia autopaikkoja (ks. isännöitsijäntodistuksen kohta 3.5.6).
Erityisvastiketta 68,25 e kerätään tulevia remontteja varten.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
ranskalainen
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Kiinteistössä on tietoliikenne- kaapelointi, joka mahdollistaa kiinteän internet-yhteyden.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet (yhdestä puuttuu), Viilentävä ilmalämpöpumppu, sähköautonlatausasema, verhokiskot.
Kohteen lisätiedot
Yhtiössä on kaapeli TV- antennointi
Jokaiselle huoneistolle kuuluu piha-alue. Ko. piha-alueen nurmikon ja istutusten sekä pihalle mahdollisesti tehtävien rakenteiden (esim. laatoitus) hoitovastuu kuuluu ko. hstolle, ks. yhtiöjärjestys 4§.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys. Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen poisto, LTO.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Eteisen lattia: laatta, sähköinen lattialämmitys.
Rakennusmateriaali: Puu, tiili
Keittiön kuvaus
Kaapistot, jääkaappi, pakastin, astianpesukone (uusittu 2023), keraaminen liesi, erillisuuni, liesituuletin hormiin.
Lattiamateriaalit: Parketti
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerrassa saunaosasto; sauna (sähkökiuas), kylpyhuoneessa suihku, wc-istuin, käsienpesuallas, pesukoneliitäntä. Alakerrassa suihku/wc-tila.
Lattiamateriaali: Laatta, kylpyhuoneessa ja alakerran suihku-/wc -tilassa on sähköinen lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Takkavaraus
Lattiamateriaalit: Parketti
Makuuhuoneiden kuvaus
2 kaapistot, yhdessä vaatehuone
Lattiamateriaalit: Parketti
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, kylmä ulkovarasto, vaatehuone
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nurmijärvi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Muuta taloyhtiöstä
Vastuu alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, mutta joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä rakennettujen tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien huoneistokohtaisten valokatosten, takkojen ja muiden tulisijojen ja niihin liittyvien hormien tms. rakenteiden korjaamisesta, kunnossapidosta, niistä aiheutuvista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu osakkeenomistajalle. Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään hallinnassaan oleville pihoille tai muille tiloille sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat rakennusten julkisivuun esim. rakenteisiin tai väreihin tai muuhun ulkonäköön vaikuttaviin seikkoihin. Ks. yhtiöjärjestys 5§. Hallitus valtuutetaan perimään/perimättä jättämään 1-3kk hoitovastikkeen seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen mennessä.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Katso kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2027. Kunnossapitotarveselvityksen kustannusarviot ovat suuntaa antavia. Todelliset kulut ovat tiedossa, kun toimenpiteet ovat suoritettu.
Taloyhtiön autopaikat

sähköpistokepaikkoja: 11, lisätietoa: Yhtiöllä on huoneistokohtaiset sähköpistokepaikat (1ap/huoneisto), lisäksi jokaiselle huoneistolle kuuluu 1 autopaikka pysäköintitalossa.

Tehdyt remontit
Paineenalennusventtiilin asentaminen 2011. Autopaikkojen lisäys/rakennus 2012. Vedenkäsittelylaitteen (kalkinhajoittaja) asentaminen 2012. Lämmön perussäätö / selvitys 2013. Lämpökuvaus 2014. Lämpökuvauksessa havaittujen vuotojen korjaus / YIT 2014. IV-puhdistus, nouhous ja säätö 2014. Radonmittaus 2014. Patteriverkoston termostaattien vaihto ja verkoston huuhtelu 2014. Vesikatto tarkastettu ja rikkinäiset tiilet vaihdettu 2014. Salaojakaivot kartoitettu, otettu esiin ja korjattu oikeaan korkoon 2015. Salaojien tarkastus (talkootyönä) 2015. patteriverkoston suodattimien vaihto 2015. Takapihan tien tasoitus/osittainen kivituhkan lisäys 2015. LJH/SPK ovipumppujen asennus 2015. Lämpöjohtoverkoston huolto 2015. Huippuimurit uusittu huoneistoissa G ja H 2016. Takapihan tien tasoitus/kivituhkan lisäys 2016. Yhtiössä on suoritettu rakentajan kymmenvuotisvirhevastuun päättymiseen liittyen kuntoarvio sekä märkätilojen kartoitus 5/2017 Raksystems Insinööritoimisto Oy:n toimesta. Katon tarkastus, salaojien tarkastus, kulkuväylien kunnostusta/huoltoa 2018. Sokkelisaumojen kunnon tarkastus, puu-osien huoltomaalauksen tarpeen kartoitus 2019. Iv-puhdistus nuohous ja säätö 2021. Patteriverkoston suodattimien vaihto (+lämmityksen perussäätö) 2022. Puuosien huoltomaalaus 2023.
Tulevat remontit
Yhtiöllä on kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2027. Julkisivusaumausten (sokkeli ja elementti) uusiminen 2024. Sähköpääkeskuksen tarkastus ja huolto 2024 Ovien ja ikkunoiden huolto 2025-2026. Lukitusten uusiminen 2025-2026. Iv puhdistus ja säätö 2027.
Energialuokka
D (2013)
Tontin koko
1 687 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Nurmijärven Maneesi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Alkaen Isoniitun koulu (n. 1.0 km)
Ruokakaupat: Alkaen Citymarket Klaukkala (n. 0.2 km)
Päiväkodit: Alkaen päiväkoti (n. 0.8 km)
Liikenneyhteydet
Linja-autoasema (n. 0.5 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöjärjestyksen mukaan jokaisen huoneiston käyttöön kuuluu kaksi autopaikkaa: hallipaikka sähköpistokkeella sekä pihapaikka sähköpistokkeella.
Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat: etelä
Tiedustelut
Laura Saartoala p. 044 703 5600
laura.saartoala@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nurmijärvi

Asuinalueena Klaukkala, Nurmijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Laura Saartoala

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkala | Probitas Oy

Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkala | Probitas Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.