Bo LKV Tampere

Omakotitalo | 4h, k, kph / khh / wc, s, eril.wc, las.parv, las.ter, var, ak, ap

Lumpeenkatu 8 A 1, Rantaperkiö, Tampere

Hinta

308 000 €

Koko

90,4 / 93,9 m²

Vuosi

2023

Uusi kytketty omakotitalo suositulta Rantaperkiön asuinalueelta etsii ensimmäisiä asukkaitaan! Kyseessä on seitsemän kytketyn omakotitalon kokonaisuus, joka on jaettu hallinnanjakosopimuksella. Lämmitysjärjestelmänä toimii energiatehokas poistoilmalämpöpumppu ja ilmanvaihtojärjestelmänä on koneellinen tulo ja poisto. Valokuituvalmius on jo olemassa, joten ostaja voi halutessaan hankkia nopean internetyhteyden. Tässä päätyasunnossa on erittäin hyvä pohjaratkaisu. Sisään tultaessa saat ulkovaatteet jätettyä eteisen vaatekaappeihin. Eteisen vieressä on alakerran erillinen wc. Upeassa keittiössä on integroidut kodinkoneet sekä runsaasti säilytys- sekä laskutilaa suuren saarekkeen ansiosta. Ruokapöydälle on hyvä paikka saarekkeen vieressä. Tilavasta olohuoneesta on käynti takapihan lasitetulle terassille, joka onkin mainio paikka esim. grillaamiseen ja auringonottoon. Myös yläkerrassa on käytetty neliöt järkevästi. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on asunnon toinen wc ja kodinhoitotilaa. Upeassa saunassa on lasiseinä sekä tornikiuas. Vilvoittelemaan pääset lasitetulle parvekkeelle, josta löytyy lisäksi poreallasvaraus. Kaikki kolme makuuhuonetta ovat tilavia ja säilytystilaa on hyvin kiinteiden vaatekaappien ansiosta. Asunnolle kuuluu lisäksi erillinen lämmin varasto/tekninen tila, joka sijaitsee heti etuoven vieressä sekä kaksi pihapaikkaa autoille. Liikkuminen onnistuu myös julkisilla, sillä bussipysäkille on n. 135 m. Lähikauppa K-Market Härmälään on 950 m, Pirkkalan Partolan palveluihin 2 km ja keskustaankin vain 4 km. Lähellä on lisäksi koulut, päiväkodit sekä puistot. Kohde on heti vapaa, eli muuttamaan pääset välittömästi. Ota yhteyttä, varaa oma esittelyaikasi ja tule ihastumaan! Henri Majuri Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, partner 040 8121 957 henri@bo.fi Kotisivut: henrimajuri.fi Instagram: henrimajuri Facebook: henrimajuribolkv #majurimyy

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21771382
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph / khh / wc, s, eril.wc, las.parv, las.ter, var, ak, ap
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
90,4 m²
Muiden tilojen pinta-ala
3,5 m²
Kokonaispinta-ala
93,9 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alat perustuvat myyjältä saatuihin tietoihin ja rakennuspiirustuksista laskettuihin arvioihin. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, mitattaessa pinta-alat saattavat olla ilmoitettua suurempia tai pienempiä. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Rakennuspiirustusten mukainen asuinrakennuksen huoneistoala on 90,4 m². Asuintilojen pinta-ala on laskettu rakennuspiirustuksista ja siihen on huomioitu kaikki asuinkäytössä olevat tilat, muihin tiloihin on laskettu varasto/tekninen tila.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

308 000,00 €

Velaton hinta

308 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

-Kiinteistövero koko tontille ollut 666,98 euroa / vuosi (v. 2022). Kiinteistöveron määrä tulee nousemaan, kun rakennusten arvo huomioidaan verotuksessa. -Määräosan tonttivuokra on 3 187,59 euroa / vuosi (v. 2023). Tarkistus kerran vuodessa elinkustannusindeksin mukaan. -Vesi ja jätevesi kulutuksen mukaan (arvio n. 12 555 litraa / vuosi eli n. 49,22 euroa / kk. -Jätehuolto paikallisen urakoitsijan taksoituksen mukaan (arvio n. 10,14 euroa / kk). -Hulevesimaksu kaupungin taksoituksen mukaan. -Vakuutus vakuutusyhtiön taksoituksen mukaan (arvio n. 20,83 euroa / kk). -Sähkönkulutuksen arvio n. 8838,60 kWh / vuosi. Hallinnanjakosopimuksen mukaan hallinta-alueet vastaavat oman hallinta-alueensa hoitamisesta ja kustannuksista yksin. Yhteyspihan rakentamisesta ja kunnossapidosta aiheutuvat kustannukset jaetaan hallinta-alueille tasaosuuksin. Autokatoksen osalta kustannusvastuu on vain niiltä osapuolilta, jotka autokatosta omistavat. Valokuidun kytkentä 495,00 €.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
TV-kaapelointi, Data-kaapelointi CAT6. Parvekkeella poreamme varaus.
Kohteen lisätiedot
Rakennusliike W on asetettu konkurssiin. Rakennuttajan 10 v vastuu mahdollisista rakennusvirheistä ei näin ollen ole voimassa. Myyjän virhevastuu on normaalisti voimassa. Tällä hetkellä asunto A1 ottaa vastaan jätehuoltoyhtiön ja vesilaitoksen laskut (jotka ovat kiinteistön kaikkien talojen yhteiset). Tästä saa pienellä työllä sopivan korvauksen. Tämä tehtävä perustuu vapaaehtoisuuteen, eli mikäli ostaja ei halua tätä hoitaa, voidaan tämän tehtävän hoitaminen lopettaa ennen kauppoja. Tässä tapauksessa a) joku muu huoneisto ottaa tehtävän hoitaakseen tai (jos kukaan ei ole halukas hoitamaan tehtävää) B) se annetaan ulkopuolisen asianhoitajan hoidettavaksi. HUOM2: talon päädyn, autokatoksen ja jätepisteen valaistus on toteutettu huoneiston A1 sähköistä. Kulutusarvio n. 50e vuodessa. Tästä A1:llä on oikeus saada muilta korvaus hallinnanjakosopimuksen päivityksen mukaisesti.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Uusi.
Energialuokka
  • B (2018)
  • E-luku 97. Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä 19.06.2033.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Valokuituvalmius
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Keittiön kuvaus
Integroitu: Jääkaappi/pakastin, uuni, mirkoaaltouuni, astianpesukone, saarekemallin integroitu liesituuletin, induktioliesi yhdistelmä aktiivihiilisuodattimella. Lattiamateriaalit: laminaatti. Seinämateriaalit: maalattu. Työtasot: laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: laatta. Lattiamateriaali: laatta. Kph/khh: suihku, wc-istuin, pesuallas, hana, kylpyhuonekaapistot, pesukoneliitäntä, tila pesutornille.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran erill.wc: wc-istuin, pesuallas, hana bidellä. Seinämateriaalit: maali. Lattiamateriaalit: laatta.
Saunan kuvaus
Harvia-sähkökiuas, lattia laatoitettu. Seinät, katto ja lauteet: lämpökäsitelty haapa ja kirkas lasiseinä.
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti. Seinämateriaalit: maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti. Seinämateriaalit: maalattu.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto.
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
837-303-778-21-L1
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
134 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Koko tontin pinta-ala on noin 1898 m². Kiinteistö on jaettu hallinnanjakosopimuksella, nyt myytävä määräosa on hallinnanjakosopimuksen mukainen osuus, jonka pinta-ala on hallinnanjakosopimuksen mukaan noin 134 m². Hallinnanjakosopimuksen mukainen yhteispiha-alue on noin 971 m². Kiinteistöllä sijaitsee kiinteistömuotoinen rivitalo. Hallinta ei perustu asunto-osakeyhtiöön ja näin ollen ei sovelleta asunto-osakeyhtiölakia, eikä RS-järjestelmää. Tonttivuokra on sidottu elinkustannusindeksiin. Vuokrasopimuksen mukaan määräosan vuokralaisella on oikeus lunastaa määräosa vuokranantajalta aikaisintaan sen jälkeisenä marraskuuna, kun vuokra-alueelle rakennettavien rakennukset on hyväksytty käyttöönottokatselmuksessa, ja sen jälkeen vuosittain marraskuussa. Lunastushinta: perushinta 62 920 € sidottuna elinkustannusindeksiin.
Rakennusoikeuden pinta-ala
110 m²
Rasitteet
Toinen panttikirjoista siirretään ostajalle lainoittamattomana. Toinen panttikirjoista on Suomen Vuokratontit Oy:llä vuotuisen vuokranmaksun vakuutena ja säilytetään Suomen Vuokratontit Oy:llä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Hallinnanjakosopimuksen mukaan hallinta-alueella on oikeus käyttää tontille määrätystä rakennusoikeudesta 100 k-m² tontille osoitetusta asuinrakennusoikeudesta sekä 10 k-m² tontille osoitetusta autosuoja- ja taloustilan rakennusoikeudesta. Asemakaavan mukainen koko tontin rakennusoikeus 700 k-m² asuinrakennusoikeutta sekä 75 k-m² autosuoja- ja taloustilan rakennusoikeutta. Hallinnanjakosopimuksen mukaan asemakaavan mukainen rakennusoikeus on käytetty kokonaisuudessaan. Osapuolilla ei ole muita osapuolia kuulematta oikeutta rakentaa hallinta-alueilleen rakennuksia tai rakennelmia, joita ei ole esitetty sopimuksen mukaisissa suunnitelmissa.
Kaavoitustiedot
Sitova tonttijako. Rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten korttelialue. Lisätietoa: Tampereen kaupunki, Frenckellin toimipiste.
Kaavoitustilanne
Asemakaava, Yleiskaava
Rakennukset
Tontilla lisäksi autokatos. Lämmin ulkovarasto/tekninen tila asunnon yhteydessä.
Tontin vuokraaja
Suomen Vuokratontit Oy
Vuokrasopimus päättyy
20.06.2071
Tontin vuokra
3 187,59 € / vuosi
Palvelut
Koulut: Tampereen kaupunki Peltolammin koulu 1,41 km, Tampereen kaupunki Härmälän koulu 1,52 km, Tampereen kaupunki Hatanpään koulu 1,65 km, Tampereen kaupunki Pyynikin koulutalo 4,86 km, Tampereen kaupunki Hatanpään lukio 1,75 km, Tampereen yhteiskoulun lukio / Ilmaisutaidon erityislukio 5,35 km.
Palvelut: K-Market Härmälä 889 m, K-Market Peltolammi 1,84 km, Prisma Koivistonkylä Tampere 3,14 km, K-Market Rantaperkiö 1,74 km.
Päiväkodit: Tampereen kaupunki Talvitien päiväkoti ja koulu 679 m, Tampereen kaupunki Kuuselan päiväkoti 1,05 km, Tampereen kaupunki Peltolammin päiväkoti 1,83 km, Tampereen kaupunki Rantaperkiön päiväkoti 1,63 km.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki Metsolankatu 135 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Rantaperkiö, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Majuri Henri

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.