Nord LKV Oy

Rivitalo | 3h + k + s (yht.järj. mukaan)

Kaivokuja 2, Masala, Kirkkonummi

Hinta

199 500 €

Koko

80 m²

Vuosi

1992

YKSITASOINEN RIVITALOKOLMIO HYVÄLLÄ SIJAINNILLA LÄHELLÄ MASALAN PALVELUJA o m a t o n t t i - k a u k o l ä m p ö - p i h a - l u o n t o - M a s a l a n p a l v e l u t Yksitasoinen pohjaratkaisu helpottaa arjen hallintaa kun kaikki on kätevästi samassa kerroksessa. Keittiö on omassa rauhassaan ja avoimena ruokailutilan suuntaan jättäen oleskelutiloihin oman rauhansa. Oleskelutilat ovat mukavan reilun kokoiset. Päämakuuhuone on tilava ja kaapistoa on koko seinän leveydeltä. Pienemmässä makuuhuoneessa on myös säilytystilaa. Eteisestä on käynti erilliseen wc:hen. Kylpyhuoneessa on suihku ja wc. Oleskelutilat jatkuva kesäisin omalle pihalle, joka on niin vehreän pensaiden ja osin aidan suojissa. Huoneistolle kuuluu yksi autopaikka. Hyväkuntoinen yhtiö sijaitsee rauhallisella sijainnilla, mutta kuitenkin lähellä koulua, päiväkotia sekä Masalan palveluja ja liikuntamahdollisuuksia. Kehittyvä Masala on kylä lähellä luontoa hyvillä ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksilla. Alueelta löytyy paljon metsää lenkkeilyyn ja koiran kanssa ulkoiluun tai vaikka maastopyöräilemään. Uimarantoja Kirkkonummella on useita ja niistä moneen voi ajella vaikka pyörällä. Framnäsin tekonurmi ja leikkipaikat ovat lasten suosikkeja ja alueelta löytyy myös kuplahalli. Kirkkonummella on myös useita ratsastustalleja, laskettelukeskus, golf-kenttä sekä jäähalli ja uimahalli. Masalan keskusta on kehittynyt ja sieltä löytyy niin K-market kuin S-market ja muita liikkeitä sekä kattava Joo-Arena urheilutarjontoineen. Lounaspaikkoja löytyy useampia. Lähialue on kehittyvää ja lähialueen Kolabacken, Suvimäki & Majvik, yrityskylä ja kehä III nelikaistaistaminen tuovat ajan myötä alueelle lisää asukkaita ja työpaikkoja. Masalassa asut luonnon lähellä hyvien liikenneyhteyksien varrella, sillä täällä on niin juna-asema kuin bussiliikenne Matinkylän metroliittymään. Lisätiedot kirkkonummelaiselta välittäjältä: Mari Varonen - Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Nord LKV | Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy 040 680 7752 Ota yhteyttä ja pyydä arvio omasta asunnostasi ---------------------------------------------------------------------- <... Myynnistä täysimääräisesti vastaa välitysliike: Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy y-tunnus: 3191476-1 [virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120] Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa. Nord LKV Oy ei vastaa toimeksiannon hoitamisesta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 2.6. 12:00 - 12:30

Tervetuloa esittelyyn!

Esittelijänä Mari Varonen
p. 040 680 7752

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21834487
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s (yht.järj. mukaan)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
80 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1992
Käyttöönottovuosi
1992
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

192 049,79 €

Velkaosuus

7 450,21 €

Velaton hinta

199 500,00 €

Neliöhinta

2 493,75 €/m²

Vastike

Hoitovastike

288,79 € / kk

Pääomavastike

87,10 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

375,89 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Yhtiökokous 2024 on pidetty ja vastikkeisiin ja korvauksiin ei tule muutoksia.

Muut maksut

Vesimaksu

30,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

4,20 € / kk

Lisätietoa maksuista

Yhtiökokouksessa 2014 päätettiin enemmistö äänestyksellä käynnistää sähkö- ja hybridiautojen latauspisteiden rakentaminen. Päätettiin että yhtiölle nostetaan enintään 50000 €:n laina, mikä muutetaan normaaliksi rahoituslainaksi, kun kustannukset selvinnyt. Myytävän huoneiston jyvitettävä osuus on arviolta 2292 €. Hankkeen yhteydessä myös mahdollisuus hankkia sähköauton latauslaite osakkaan kustannuksella. Yhtiökokouksessa 2024 päätettiin tulouttaa rahoitusvastikkeet ja rahastoida osakkaiden maksamat lainaosuussuoritukset. Päätettiin antaa hallitukselle valtuudet periä kahden (2) kuukauden ylimääräinen hoitovastike yhtiön talouden niin vaatiessa. Valtuutus on voimassa seuraavan vuoden varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Päätettiin antaa hallitukselle valtuudet seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti muuttaa rahoitusvastiketta tarvittaessa vastaamaan lainahoitokuluja. Isännöitsijäntodistuksen mukaan nostamattomien lainojen, luotollisten remonttitilien ja hoitolainojen huoneistojen osuuksia ei ole mukana kohdassa "osuus yhtiön lainoista". Taloyhtiöllä voi olla luotollinen remonttitili, mikä konvertoidaan rahoitusvastike- tai hoitolainaksi. Mahdollinen hoitolaina voidaan myös konvertoida rahoitusvastikelainaksi. Em. asiat tulee ottaa huomioon asunnon velkaosuutta määritettäessä. Huoneistokohtaisen lainaosuuden maksaminen Mikäli taloyhtiössä on lainaa ja osakas haluaa maksaa huoneistokohtaisen lainaosuutensa pois, tulee maksuajankohtaa ja toimenpiteitä kysyä taloyhtiön kirjanpitäjältä. Lainaosuutta ei saa maksaa taloyhtiölle ilman lainaosuuslaskua. Lainaosuuslaskelman laatimisesta osakasta veloitetaan Kirkkonummen Huolto Oy:n voimassa olevan hinnaston mukainen laskentakulu. Lisäksi osakkaan maksettavaksi tulevat mahdolliset rahalaitoksen perimät ylimääräisen lainanlyhennyksen kulut. OSAKELUETTELON SIIRTO MAANMITTAUSLAITOKSELLE Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, joten ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen, jossa kaapisto. Lattia laminaattia, seinät maalattu. Tuulikaappi, jossa laattalattia.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, valokate, eteisen ulkovaatteiden kaappi, Ikea hyllyt seinillä
Kohteen lisätiedot
Myynnistä ja toimeksiannon hoitamisesta vastaavat yhteistyössä välitysliikkeet Nord LKV Oy y-tunnus: 3111503-8 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki ja Kiinteistönvälitys Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy y-tunnus: 3191476-1 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Kylpyhuone uusittu noin 2004, keittiö mahdollisesti alkuperäinen, siisti kunto, mutta normaalia kulumaa.
Asbestikartoitus
  • Ennen vuotta 1994 rakennetuissa rakennuksissa on tehtävä asbestikartoitus ennen rakenteisiin kohdistuvia purkutöitä. Isännöitsijäntodistuksen mukaan yhtiön rakenteissa voi olla asbestia. Huoneistojen muutostöissä on osakkaan toimesta suoritettava asetuksen mukainen asbesti- ja haitta-ainekartoitus.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Keittiössä kodinkoneet astianpesukone Bosch (n.2018), jääkaappi/pakastin Samsung (2022), uuni Gorenje, sähköliesi, liesituuletin Upo. Työtaso laminaattia, välitila laattaa. Lattia laminaattia, seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone uusittu n. 2004. Kylpyhuoneessa suihku, suihkuseinä, pesuallas, allaskaappi, peili. Lattia laattaa, seinät kaakelia.
WC-tilojen kuvaus
Eteisessä käynti erilliseen wc:hen. Tilassa wc-istuin ,pesuallas, allaskaappi, peili. Lattia laattaa, seinät maalattu ja alaosa puupanelia. Pesualtaan kohdalla kaakelia seinällä.
Saunan kuvaus
Kylpyhuoneesta käynti saunaan, jossa Helo-kiuas. Lattia laattaa, seinät puupaneelia.
Olohuoneen kuvaus
Tilava ja avonainen oleskelutila, jossa keittiön läheisyydessä ruokailutila. Tilasta käynti ulos terassille. Lattia laminaattia, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi tilavaa makuuhuonetta, joissa molemmissa säilytystilaa. Toisessa kiinteitä kaappeja koko seinän leveydeltä. Lattia laminaattia, seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneiston edustalla kylmä varasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kirkkonummen Huolto Oy Isännöitsijä Pia Moisio Asemankaari 1, 02400 Kirkkonummi 09-221 9090 info@kirkkonummenhuolto.fi
Huolto
Lumenpoistosopimus Kirkkonummen Huolto Oy Asukkaat hoitavat itse nurmikonleikkuut ja liputukset.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Koneellinen poisto
Kuntotutkimukset: Kuntoarvio Raksystems 2010
Yhtiön kuntoarvio Talokeskus 2005
Kuntotutkimus tehty: 2010
Tehdyt remontit
Tehdyt kunnossapitotoimenpiteet
-Parkkipaikan (3) valaisimmen uusinta 2023
- IV-kanavien nuohous 2023
-Leikkipaikan kunnostus vaiheittain 2022
- Sadevesiviemäreiden (5 kpl) avaaminen samalla kerralla 2021
- G- ja H-talojen välisen viemärilinjan painehuuhtelu ja korjaus
- Roskakatoksen saneeraus 2020
- Ulkoalueiden pöydän ja penkkien hankkiminen 2019
- A 3 huoneiston kylpyhuoneen vesivahinkokorjaus 2018
- Antennijärjestelmä päivitetty 2016
- Pysäköintialueen ja pihavalojen saneeraus 2016
- Viemärikannakkeiden saneeraus B-talossa 2016
- Vesikatot saneerattu 2015
- Postilaatikoiden uusiminen 2014
- Lämmitysjärjestelmänsäädön saneeraustyö 2013
- Ulko-ovien lukituksen uusiminen 2013
- Viemäreiden kannatusten korjaus 2013
- Yhtiön aitoja kunnostettiin pensasaidoilla 2011
- Kuntoarvio 2010
- Kaikkiin asuntoihin vaihdettu ilmanvaihtoventtiilit termostaatilla, kehikkolangat, seinäputket, Styren
peitelevyt sekä ulkoritilät 2010
- Suoritettu asuntoihin korvausilmaventtiilien kunnostus 2010
- Kattosillat uusittu 2008
- Rakennuksien huoltomaalaus 2007
- Yhtiön kuntoarvio 2005
- IV-kanavien nuohous joulukuu 2005
- Pesutilojen perusparannus 2004
- Vesikatto 2001
- IV-kanavien nuohous 1999
- Sähköpääkeskus 1996
- LJ-perussäätö 1994
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitosuunnitelma vuosille 2024-2028
- Sähkö- ja hybridiautojen latausmahdollisuuden tarveselvitys 2024-2026
- Kiinteistön kuntoarvion päivittäminen ja märkätilakartoitus 2024-2026
-Varastorakennus pihatavaroille 2024-2026
Energialuokka
E (2013), Voimassa 19.8.2024 asti
Tontin koko
8 864 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Masalan osayleiskaava (osa kaavasta vinoviivalla eli vahvistamatta)
Kirkkonummen kunta
Masalan ja Sundsebergin alue ympäristöineen on kasvava ja kehittyvä. Lähialueelle on tulossa mm. Kolabacken, kehä III nelikaistaistaminen ja eritasoliittymät Sundsberg ja Suvimäki/Majvik, uusi asuinalue Suvimäki/Majvik, Masalanportti, kehätie, Nissnikun koulu. Tarkemmat Kirkkonummen hankkeet löytyy Kirkkonummen kunnan sivuilta
https://kirkkonummi.fi/ajankohtaiset-kaavat-itainen-kirkkonummi/
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kirkkonummen Nissensato

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Nissnikun koulu 900 m, Masalan koulu 2,4 km, Kartanonrannan koulu 2,4 km; Bobäck Skola Luoma.
Palvelut: Masalasta löytyy niin kaupat, apteekki, Masalan terveyskeskus, neuvola, hammaslääkäri kuin kirjastorakennus, jossa sijaitsee myös nuorisokeskus. Masalan lähipalvelut (K- ja S-market, apteekki, lounasravintola, pizzeria, kahvikauppa, kampaamo) sijaitsevat noin kilometrin päässä ja useampi isompi ostoskeskus n. 10-20 min päässä (Iso Omena, Lippulaiva, Kirkkonummen Citymarket ja Prisma).
Muut palvelut: Hyvät urheilumahdollisuudet mm. tekonurmi, pururata, Lähitapiola Center, Crossfit Kirkkonummi, uimarannat Sundsberg ja Luoma. Kirkkonummella golf-kenttä, ratsastustalleja, laskettelukeskus, jäähalli, uimahalli ja tekonurmikenttiä ja kuplahalli.
Päiväkodit: Useita päiväkoteja n. 500-1000m: Nissnikun päiväkoti, Masalan päiväkoti, Kartanonrannan päiväkoti 2,4 km ja Sunsbergin 4 yksityistä päiväkotia (Norlandia ja Pilke), Ruotsinkielinen päiväkoti.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki (reilu puoli tuntia Helsinkiin), Masalan juna-asema n. 1,6 km, Länsiväylälle ja Kehä III:lle ajat muutamassa minuutissa.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneistolle sisältyy yksi autopaikka sähköpistokkeella. Yhtiöllä on päätetty sähköauton latausvalmiuden hankkimisesta, jolloin mahdollista ostaa sähköauton latauslaite ja samalla autopaikkoja levennetään. Vieraspaikkoja löytyy yhtiön parkkipaikalta.
Kaavoitetut autopaikat 30 kp+l, toteutetut autopaikat 30 kpl.
Pihan kuvaus
Takapihalla patio ja nurmikkoa, pensasaitaa (syreni). Osin aidattu.
Ranta
  • Masalassa mm. Luoman uimaranta sekä Hvitträsk ja Sarvvikissa Finnträsk.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Masala, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Varonen Mari

Ylempi kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, YKV, DI, partner

Nord LKV Oy

Nord LKV Oy
Nord LKV Oy

Bulevardi 13,
00120 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.