RE/MAX Asuntoneliöt | Asunnonkatu Oy LKV

Kerrostalo | 4h + kt + psh + s + eril.wc + lasit.parv.

Kahvipavunkuja 10 A, Aurinkolahti, Helsinki

Hinta

519 000 €

Koko

82 m²

Vuosi

2022

Tämä vuonna 2022 valmistunut huoneisto tarjoaa modernia asumista parhaimmillaan – kolme makuuhuonetta, avokeittiö, tyylikäs pesutila ja oma sauna sekä lasitettu parveke etelään. Huoneiston 82 neliötä on suunniteltu huolella, jotta jokainen neliömetri palvelee asukkaidensa arkea parhaalla mahdollisella tavalla. Asunto sijaitsee taloyhtiön viidennessä ja samalla ylimmässä kerroksessa, mikä takaa rauhalliset näkymät yhtiön sisäpihalle ja pihakadulle. Tässä kodissa on kaikki mitä tarvitset. Modernissa keittiössä on integroidut kodinkoneet ja saareke. Nykyisen omistajan ruokailutilaan asennuttama tammiviilurimoitus kattoon ja seinään luo tyyliä ja kodikkuutta avokeittiön ja olohuoneen avoimeen tilaan. Makuuhuoneet ovat rauhallisia vetäytymispaikkoja. Saunassa voit rentoutua päivän päätteeksi uusilla lauteilla ja nauttia Harvia- kiukaan löylyistä. Asunnon sijainti Aurinkolahdessa takaa, että kaikki tarvittava on lähellä. Kävelymatkan päässä sijaitsevat Vuosaaren metroasema, kauppakeskus Columbus sekä useat koulut ja päiväkodit. Ulkoilun ystäville alue tarjoaa upeita mahdollisuuksia merenrannalla ja Uutelan ulkoilupuistossa. Tämä koti on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat modernia asumista, hyviä kulkuyhteyksiä ja palveluiden läheisyyttä. Tartu tilaisuuteen asua alueella, joka tarjoaa parasta Itä-Helsingissä – merellisyyttä, luontoa ja modernia asumista. Asumiskustannukset ovat edulliset, sillä asunnon tonttiosuus on jo lunastettu ja yhtiölainaosuus maksettu. Kellarikerroksessa sijaitsevan autohallin autopaikat ovat erillisillä osakkeilla. Tämän asunnon asuntokaupan yhteydessä on mahdollisuus ostaa myös sähköautonlatauslaitteella varustettu autopaikka 21000 eurolla. Asuntoon pääset tutustumaan varaamalla itsellesi sopivan yksityisesittelyajan. Esittelyt ja lisätiedot: Ulla Majakero I 0400 225608 I ulla.majakero@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80355604
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + kt + psh + s + eril.wc + lasit.parv.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
82 m²
Kokonaispinta-ala
82 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
5/5 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2022
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

519 000,00 €

Velaton hinta

519 000,00 €

Neliöhinta

6 329,27 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei tiedossa

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

336,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

336,20 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 22 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Vesimaksu on vesimaksuennakko, tasauslasku kulutuksen mukaan: Kylmä vesi 4,00 € kpl/kulutus Lämmin vesi 9,00 € kpl/kulutus Autohallipaikka 15,00 €/osake Yhtiön pesutupa, kerhohuone ja sauna on asukkaiden käytettävissä veloituksetta,

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Ruokailutilassa lattia Karelia saarni parkettia ja yksi seinä ja katto yhtenästä tammiviilurimoitusta. Eteisessä lattia Karelia saarni parkettia ja seinät maalattu, tilassa kaapisto.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,sisäänvedetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa Oyj, valokuitu.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Asunnon kunto on uutta vastaava.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, Vesikiertoinen patterilämmitys, kylpyhuoneet lattialämmitys sähköllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Asunnossa seinämateriaaleista lista saatavilla välittäjältä. Pintamateriaalit (lattia): Asunnossa lattiamateriaaleista lista saatavilla välittäjältä. Pintamateriaalit (katto): Asunnossa kattomateriaaleista lista saatavilla välittäjältä.
Keittiön kuvaus
Työtason materiaali: Laminaatti: Vaalea terrazzo satiini laminaatti. Kalusteiden välitila VV-välitilalevy Alumiinipintainen mattavalkoinen välitilalevy. Kalusteisiin integroidut kodinkoneet.
Jääkaappi, erillinen pakastin, erillisuuni, mikroaaltouuni (integroitu), astianpesukone, keittiösaareke, liesituuletin (Ruostumaton teräs, leveys 900 mm. Liesikuvussa LED-valaistus ja rasvasuodatin. 3 eri nopeutta.) ja liesi (Induktio liesitaso)
Lattiamateriaalit: Karelia Saarni parketti: Natur Vanilla Matt
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys (sähkö), peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, bidee-suihku ja Likavaatekaappi
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Nykyisen omistajan 03/2024 asennuttanut uudet lauteet (lämpökäsitelty haapa) ja uuden kiukaan Harvia (lattialla seisova, etäohjaus).
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Karelia Saarni parketti: Natur Vanilla Matt
Seinämateriaalit: Maali ja Ruokailutilan seinä ja katto tammiviilurimoitus.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaikissa kolmessa makuuhuoneessa lattiat Karelia saarni parkettia. Kaikissa huoneissa seinät maalattu, keskimmäisen yksi seinä tapettia. Pienimmissä kahdessa kahden kaapin kaapistot ja isoimmassa neljän kaapin kaapisto. Makuuhuoneista näkymä yhtiön sisäpihalle.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti ja maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja häkkivarasto
Kattotyypin kuvaus
Liukumäkikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
91-54-99-15
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy/Vantaan toimipiste, Sami-Petteri Kejonen, sami-petteri.kejonen@kiinteistotahkola.fi, +358207481059
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, kuivaushuone, pesutupa, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja ja Lastenvaunuvarasto, kerhohuone
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 13 509 105,85 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 23 Parkkipaikkoja: Autohallipaikkoja 23 kpl ja 1 kpl INVA paikka. Autohallipaikat erillisinä osakkeina. Autohallipaikkoihin kohdistuu lunastusoikeus.

Tehdyt remontit
Kohde valmistunut 2022 kohteelle ei ole laadittu kunnossapitotarveselvitystä.
Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 18.03.2032
Tontin koko
1 461 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei tiedossa
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Tämän asunnon osalta tonttiosuus on jo lunastettu. (sisältyy asunnon hintaa) Yhtiön toimialana on vuokrasopimuksen nojalla hallita Helsingin kaupungin 54. kaupunginosan korttelin 54099 tonttia nro 15 (91-54-99-15) sekä omistaa ja hallita tontille rakennettavaa asuinrakennusta. Lisäksi yhtiöllä on urakkasopimukseen perustuen yhteisomistus korttelin 54099 asuntoyhtiöiden kanssa korttelissa 54099 sijaitsevaan pysäköintihalliin. Yhtiö voi myös ostaa ja omistaa em. tontin tai sen määräosan. Yhtiön asuinrakennuksen huoneistojen yhteenlasketusta lattiapinta-alasta enin osa varataan osakkeenomistajille asuinhuoneistoiksi. Yhtiö on allekirjoittanut yhteisjärjestelysopimuksen Helsingin kaupungin 54. kaupunginosan korttelin 99 tonttien 11-15 kiinteistöjen kesken, koskien mm. maanalaista autohallia sekä piha-aluetta.Yhtiö on allekirjoittanut kiinteistön 9I-54-99-10 kanssa rasitesopimuksen, koskien mm. johtoja, laitteita ja muuntamoa sekä kulkuväylää ja ajoramppia pysäköintihalliin.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
74 945,16 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Ålandsbanken lunastustontti 1 ky
Tontin vuokra-aika päättyy
19.10.2049

Asunto Oy Helsingin Päämaistaja

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Kaikki Aurinkolahden palvelut kävelyetäisyydellä.
Kauppakeskus Columbus 500 m.
K-market Aurinkolahti 400 m.
Vuosaaren uimahalli 850 m.
Paikallistiedot: Yhtiö sijaitsee Aurinkolahden ytimessä, josta matkaa Vuosaaren metrolle ja kauppakesksu Columbukseen 500 m. Aurinkolahden uimarannalle 700 m., Uutelan kanavalle ja ulkoilupuistoon 600 m.
Koulut: Puistopolun peruskoulu yläaste, Yläpuisto 1 km. Puistopolun peruskoulu Punakiventie 1,1 km. Vuosaaren lukio 800 m.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Vuosaaren metro 600 m. Lähin bussipysäkki 200 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston oston yhteydessä voi ostaa osakkeet nro 25068-25069, jotka oikeuttavat yhtiön autohallista autopaikkan AH23 hallintaa 21000 €. Autopaikka on varustettu sähköautonlatauslaitteella.
Pihan kuvaus
Yhtiöllä autoliikenteetön sisäpiha, jossa istutuksia.
Tiedustelut
Ulla Majakero, 0400 225 608, ulla.majakero@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Aurinkolahti, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ulla Majakero

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, IAT, Partner

RE/MAX Asuntoneliöt | Asunnonkatu Oy LKV

RE/MAX Asuntoneliöt | Asunnonkatu Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.