Alcovi LKV
Alcovi LKV

Paritalo | 3h + avok + kph + s + wc + var / tekn.tila

Aisatie 10B, Tapulikaupunki, Puistola, Suutarila, Helsinki

Hinta

348 000 €

Koko

63,6 / 68,1 m²

Vuosi

2023

Uusi unelmakoti keskeisellä sijainnilla Tämä vuonna 2023 valmistunut paritalokiinteistö on mitä parhain valinta vaivatonta asumista ja keskeistä sijaintia arvostavalle pienelle perheelle tai pariskunnalle, mikseipä tilaa arvostavalle yksineläjällekin! Materiaalit kestävät aikaa ja tilankäyttö on tarkoin harkittua. Luonnonvalo kulkee kauniisti halki asuintilojen, kiitos suurten ikkunapintojen. Yhteisessä tilassa, jossa yhdistyvät keittiö, ruokailutila ja olohuone, on mukavasti niin tilantuntua kuin huonekorkeutta, jopa lähes viiteen metriin asti. Puustellin laadukkaan keittiön elegantti yleisilme ja toimiva toteutus kvartsitasoineen takaavat käyttömukavuuden. Olohuoneen suuresta lasiliukuovesta on kulku iltapäivä- ja ilta-auringon suuntaan sijoittuvalle, tilavalle terassille, jossa viihtyy lasituksen ansiosta alkukeväästä aina pitkälle syksyyn. Alakertaan sijoittuu lisäksi erillinen wc, josta löytyy kekseliäästi paikka myös pyykkihuollolle. Yläkerrassa sijaitsevat tämän kodin molemmat makuuhuoneet sekä kylpyhuone saunoineen. Kauniit materiaalivalinnat ja Harvian pylväskiuas luovat viihtyisät puitteet niin peseytymiseen kuin saunomiseen! Nurmella viimeistelty ja tuijin rajattu piha-alue on helppohoitoinen ja rajautuu puistoalueeseen, säilyttäen oman rauhansa. Asukkaan käytössä on kaksi autopaikkaa, toinen katoksen alla. Säilytystilat täydentää ulkovarasto/tekninen tila. Kohde on kiinteistömuotoinen paritalo, joka sijaitsee omalla tontillaan. Tontin hallintaan on kirjattu hallinnanjakosopimus. Näin ollen jokainen paritalokiinteistö vastaa vain omista asumiskuluistaan. Lämmitysmuotona toimii varsin kustannustehokas poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Pumpun viilennystoiminto pitää sisäilman lämpötilan sopivana myös kesähelteillä! Koillis-Helsingissä sijaitseva Tapulikaupunki on suosittu asuinalue aivan pääradan tuntumassa eikä ihme, sillä lähellä siintävät niin koulut, päiväkodit, lähikaupat kuin runsaasti ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksiakin. Sijainti on erityisen toimiva julkisten kulkuyhteyksien ystävälle, sillä lähin juna-asema löytyy vain reilun 500 metrin päässä kotiovelta. Autoileva asukas tavoittaa pääväylät vain minuuteissa. Tervetuloa tutustumaan! Myyntiä hoitaa Matias, p. 040 505 4856 / matias.turpeinen@alcovi.fi Service in English: Hilla, p. 045 255 0005 / hilla.heikkila@alcovi.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
la 18.5. 10:00 - 10:30

Tervetuloa esittelyyn!

Esittelijänä Matias Turpeinen
p. 0405054856

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
9960939
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + avok + kph + s + wc + var / tekn.tila
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
63,6 m²
Muiden tilojen pinta-ala
4,5 m²
Kokonaispinta-ala
68,1 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuintilojen pinta-ala (= huoneistoala) on 63,6 m2, lisäksi ulkovarasto/tekninen tila, 4,5 m2. Paritalorakennuksen kerrosala (US250mm) on yhteensä 147 m2 ja kokonaisala 155 m2. Autokatosrakennuksen kokonaisala on 72 m2.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

348 000,00 €

Velaton hinta

348 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero on 519,97 euroa vuonna 2024. Sähkö noin 7.000-8.000 kWh/vuosi, vesi noin 15 e/hlö/kk ja jäte noin 30 e/kk. Kiinteistö on uusi, joten ilmoitetut kustannukset (sähkö, vesi, jäte) ovat vain arvioita, ja voivat muuttua merkittävästikin ilmoitetusta. Ostaja hakee kaupan kohteeseen tarvittavat panttikirjat. Ostaja vastaa lainhuutomaksusta ja varainsiirtoverosta (3 % kauppahinnasta).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen lattia on laattaa, seinät maalatut. Kiinteää kaapistoa (Puustelli). Katossa upotetut led-valot. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Portaat: Hoviporras. Seinässä kiinteä led-valaistus. Yläkerran aulan lattia on laminaattia, seinät maalatut. Katossa led-valot.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet
Kohteen lisätiedot
Kiinteistössä ei ole kuitua ja/tai antennia. Jätevesipumppaamon sähkönkulutukseen on alamittari B-huoneiston sähkömittarissa. Sähkö maksetaan hallinta-alueiden kesken alamittarin lukeman mukaisesti kahdesti vuodessa.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Kiinteistö on uusi.
Energialuokka
  • B (2018)
  • Todistus on laadittu 26.5.2023.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Asuinrakennus on kaksitasoinen puurakenteinen ja -verhoiltu paritalo.
Keittiön kuvaus
Avokeittiön (Puustelli) varustukseen kuuluvat induktioliesitaso, liesituuletin, kalusteuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin. Työtasot on kvartsia, välitila maalattu. Yläkaappien alla kiinteä led-valaistus. Lattia on laminaattia, seinät maalatut. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu sadesuihku, allaskaappi, valaistu peilikaappi, wc-istuin ja pyyhekoukut. Lattia on laattaa, seinät kaakelia ja katto paneloitu. Katossa upotetut led-valot. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Ikkuna ulos.
WC-tilojen kuvaus
Erillisen wc:n/kodinhoitotilan varustukseen kuuluu kiinteää kaapistoa (Puustelli), pesukoneliitäntä, tilavaraus pyykinpesukoneelle, allaskaappi, valaistu peilikaappi, wc-istuin ja bidee-suihku. Lattia on laattaa, seinät maalatut. Katossa upotetut led-valot. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Saunan kuvaus
Harvia-pylväskiuas. Lattia on laattaa, seinät ja katto paneloitu. Katossa kuituvalot. Ikkuna ulos. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Sauna erottuu kylpyhuoneesta lasiseinällä.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on laminaattia, seinät maalatut. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Katossa upotetut led-valot. Suuresta liukuovesta käynti lasitetulle terassille. Huonekorkeus osittain noin viisi metriä (ruokailutila).
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on 2 kpl. Lattiat ovat laminaattia, seinät maalatut. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Päämakuuhuoneen yhteydessä on ranskalainen parveke.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto/tekninen tila 4,5 m2, kiinteät kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto bitumikatteella

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-40-162-10
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 177 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontilla sijaitsee kaksi paritaloa ja autokatos.
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Tontin hallintaan on kirjattu hallinnanjakosopimus, jolla tontti on jaettu viiteen hallinta-alueeseen: A, B (myytävä kohde, määräosa 154/1177), C, D ja yhteinen alue (430 m2). Jokaisen hallinta-alueen käyttöön kuuluu lisäksi yksi piha-autopaikka ja yksi katospaikka. Myytävän kohteen autopaikat ovat apB ja ap2. Yhteisessä hallinnassa olevan yhteisalueen ja sillä sijaitsevien rakennusten huolto-, siivous-, kunnostus- ja ylläpitokuluista vastaavat omistusoikeuksien suhteessa. Kiinteistöä rasittaa voimansiirtolinja (Helen Sähköverkko ja Vantaan Energia Sähköverkot). Lisäksi, kiinteistöllä kulkuyhteys asemakaava-alueella (091-2019-K81).
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, p. 09 310 1691 (vaihde), kartta.hel.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autokatosrakennus on puurakenteinen ja -verhoiltu. Jokaiselle tontilla sijaitsevalle paritalohuoneistolle on yksi autospaikka (+ yksi piha- autopaikka).
autokatos
Pihan kuvaus
Lasitettu terassi (noin 15 m2) länteen. Ulkovesipiste. Pysäköintialue ja kulkuväylät on viimeistelty kivituhkalla, takapiha nurmella. Piha-alue on aidattu tuijilla ja rajoittuu puistikkoon. Julkisivussa kiinteä valaistus.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Suutarila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Turpeinen Matias

Toimitusjohtaja, myynti

Alcovi LKV

Alcovi LKV
Alcovi LKV
SKVL jäsenyritys

Mistelipolku,
01390 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.